09:05:00

Persona 5 Strikers Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

mynameamon

Çaylak
Merhabalar. Oyun verisi tanınmıyor hatası alıyorum dolayısıyla kurulum yapamıyorum. Bunu aşmanın bir yolu var mı

syntaxwarrior

Çevirmen
Çevirmen
hocam çeviriniz çok güzel duruyor tamamen el çevirisi galiba yaptığınız iş emeğiniz bayağı kıymetli gerçekten
yok hocam el çevirisi değil. Tüm çevirilerim opus 5 ile yapılıyor. Yalnız piyasada "BAZI" el işi denilen çevirilerden çok daha kaliteli bi çeviri söz konusu. Zaten oynayınca belli oluyor. Kelime oyunu falan yapıyor yapay zeka. Ben sadece ajanın uyması gereken kuralları, karakter ağzını falan belirliyorum o kadar. Ayrıca doku paketleri de gpt 6 astra ile yapılıyor.
Merhabalar. Oyun verisi tanınmıyor hatası alıyorum dolayısıyla kurulum yapamıyorum. Bunu aşmanın bir yolu var mı

Steam sürümü üzerinden yaptım çeviriyi. Onun harici yama olmayabilir.

Whitecrow24

Çaylak
yok hocam el çevirisi değil. Tüm çevirilerim opus 5 ile yapılıyor. Yalnız piyasada "BAZI" el işi denilen çevirilerden çok daha kaliteli bi çeviri söz konusu. Zaten oynayınca belli oluyor. Kelime oyunu falan yapıyor yapay zeka. Ben sadece ajanın uyması gereken kuralları, karakter ağzını falan belirliyorum o kadar. Ayrıca doku paketleri de gpt 6 astra ile yapılıyor.

Steam sürümü üzerinden yaptım çeviriyi. Onun harici yama olmayabilir.
çevirinizi bir ara deniyeceğim mutlaka ama sinnerclown dan indirdiğim bir çok çevirinin rezalet çıkma durumuyla karşı karşıya kaldıktan sonra ister istemez ön yargıyla yaklaşıyorum bir çok yama adam akıllı test bile edilmeden paylaşılıyor maalesef. burda yayınlanan bir çok yamanın %100 türkçe olamama durumuda vardı ama opus 5 nasıl yapıyor bir bakmam lazım büyük ihtimalle güzel çeviriyordur dediğiniz gibi o üst seviye sonuçta. teşekkürler bu yama için.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri