gameking38
Çırak
-
Öne çıkan konu
teşekkürler
bende bekliyorum umarım korsan versionlarına uygun olucak şekilde hazırlanırElinize sağlık hocam, duyurulduğu ilk andan beri bekliyordum bu projeyi
hocam çeviriniz çok güzel duruyor tamamen el çevirisi galiba yaptığınız iş emeğiniz bayağı kıymetli gerçektenyama zaten çıktı
yok hocam el çevirisi değil. Tüm çevirilerim opus 5 ile yapılıyor. Yalnız piyasada "BAZI" el işi denilen çevirilerden çok daha kaliteli bi çeviri söz konusu. Zaten oynayınca belli oluyor. Kelime oyunu falan yapıyor yapay zeka. Ben sadece ajanın uyması gereken kuralları, karakter ağzını falan belirliyorum o kadar. Ayrıca doku paketleri de gpt 6 astra ile yapılıyor.hocam çeviriniz çok güzel duruyor tamamen el çevirisi galiba yaptığınız iş emeğiniz bayağı kıymetli gerçekten
Merhabalar. Oyun verisi tanınmıyor hatası alıyorum dolayısıyla kurulum yapamıyorum. Bunu aşmanın bir yolu var mı
çevirinizi bir ara deniyeceğim mutlaka ama sinnerclown dan indirdiğim bir çok çevirinin rezalet çıkma durumuyla karşı karşıya kaldıktan sonra ister istemez ön yargıyla yaklaşıyorum bir çok yama adam akıllı test bile edilmeden paylaşılıyor maalesef. burda yayınlanan bir çok yamanın %100 türkçe olamama durumuda vardı ama opus 5 nasıl yapıyor bir bakmam lazım büyük ihtimalle güzel çeviriyordur dediğiniz gibi o üst seviye sonuçta. teşekkürler bu yama için.yok hocam el çevirisi değil. Tüm çevirilerim opus 5 ile yapılıyor. Yalnız piyasada "BAZI" el işi denilen çevirilerden çok daha kaliteli bi çeviri söz konusu. Zaten oynayınca belli oluyor. Kelime oyunu falan yapıyor yapay zeka. Ben sadece ajanın uyması gereken kuralları, karakter ağzını falan belirliyorum o kadar. Ayrıca doku paketleri de gpt 6 astra ile yapılıyor.
Steam sürümü üzerinden yaptım çeviriyi. Onun harici yama olmayabilir.
burdaki çevirilerin çoğu python kütüphaneleri ile yapılıyor galiba deep-translator ile falan. Ama el emeği çeviriler de var dr pikachunun çevirileri gibi. Maalesef artık kimse gönüllü el çevirisi yapmak istemiyor zamanında oyunceviri com vardı adamlar vtmb'yi yüzde yüz çevirmişlerdi artık kalmadı öyleleri yapanlar da parayla yapıyorlar ama onların da çevirileri tırt yaniçevirinizi bir ara deniyeceğim mutlaka ama sinnerclown dan indirdiğim bir çok çevirinin rezalet çıkma durumuyla karşı karşıya kaldıktan sonra ister istemez ön yargıyla yaklaşıyorum bir çok yama adam akıllı test bile edilmeden paylaşılıyor maalesef. burda yayınlanan bir çok yamanın %100 türkçe olamama durumuda vardı ama opus 5 nasıl yapıyor bir bakmam lazım büyük ihtimalle güzel çeviriyordur dediğiniz gibi o üst seviye sonuçta. teşekkürler bu yama için.