09:05:00

Suicide Squad Tr Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
20260807212031_1.jpg

Çeviri - Paketleme - Test : Salih YILMAZ
Oyunu yamasına başladım. God of war 1-2 yaması önceliğim. 2 Haftaya anca yayınlarım.​

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
@Freeman1930 Hocam dediğim gibi offline mod geldiği için mi yama yapılabiliyor?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.

osmannuri

Çırak
Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.
Epic'te de çalışır mı hocam zamanında oradan bedavaya kaptı herkes. Bir de Marvel Avengers'a yama gelme ihtimali var mı hocam?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri