09:05:00

Suicide Squad Tr Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 1, Misafirler: 1)

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
20260807212031_1.jpg

Çeviri - Paketleme - Test : Salih YILMAZ
Oyunu yamasına başladım. God of war 1-2 yaması önceliğim. 2 Haftaya anca yayınlarım.​

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
@Freeman1930 Hocam dediğim gibi offline mod geldiği için mi yama yapılabiliyor?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.

osmannuri

Çırak
Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.
Epic'te de çalışır mı hocam zamanında oradan bedavaya kaptı herkes. Bir de Marvel Avengers'a yama gelme ihtimali var mı hocam?

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Epic'te de çalışır mı hocam zamanında oradan bedavaya kaptı herkes. Bir de Marvel Avengers'a yama gelme ihtimali var mı hocam?
O oyun hiç tarzım değil benden gelmez. Epic için ne söylesem yalan olur. Ama büyük ihtimalle çalışacaktır. Çünki düzenledğim dosyada steam ile alakalı herhangi bir dosya yok.

sampol

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yayınlanıcak dosum. Testi falan bitti. Oyuna easy anti cheat ile alakalı güncelleme gelmiş. Bu sorunu halletmeye çalışıyorum.
Helal olsun hocam. Elinize, emeğinize sağlık, sabırsızlıkla bekliyorum. Acaba Tom Clancy's The Division serisi için de bi yama yapılabilir mi?

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Bir hikayeli oyun kadar olmasa da bir hikayesi var hocam.
Anladım ama dediğim gibi çevrim dışı mod olması lazım. Suicade'dan örnek vereyim oyunu ilk etapda kırdım. Çevirdim testi bitti ama anti cheat'e güncelleme geldiği için şu anda çalışmıyor. Çevrim dışı modda çalışıyor sadece.
Programı kırmaya uğraşıyorum hala. Eğerki halledemezsem yamayı iptal etmicem ama çevrim dışı modda oynayacaksınız.
Neyse indirir bakarım. Bu oyunada ama söz vermiyorum. Anti cheath tarzı uygulamalar aşırı derecede uğraştırıcı oluyor.

osmannuri

Çırak
Anladım ama dediğim gibi çevrim dışı mod olması lazım. Suicade'dan örnek vereyim oyunu ilk etapda kırdım. Çevirdim testi bitti ama anti cheat'e güncelleme geldiği için şu anda çalışmıyor. Çevrim dışı modda çalışıyor sadece.
Programı kırmaya uğraşıyorum hala. Eğerki halledemezsem yamayı iptal etmicem ama çevrim dışı modda oynayacaksınız.
Neyse indirir bakarım. Bu oyunada ama söz vermiyorum. Anti cheath tarzı uygulamalar aşırı derecede uğraştırıcı oluyor.
Division 1-2 öyle hocam online tarafından dolayı çok sıkıntılar. Buna ayrıca Destiny 2'yi de örnek verebilirim. Oynamak istiyorsun bakıyorsun Türkçe değil heves kırılıyor uzun zamandır şu Destiny 2 ile Division'a girmek istediğim halde giremedim.

osmannuri

Çırak
Bu arada hocam Singularity çevirinizle oyunu oynuyorum büyük emek var elinize sağlık ayrıca.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri