Çeviri - Paketleme - Test : Salih YILMAZ
Oyunu yamasına başladım. God of war 1-2 yaması önceliğim. 2 Haftaya anca yayınlarım.
Oyunu yamasına başladım. God of war 1-2 yaması önceliğim. 2 Haftaya anca yayınlarım.
Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.@Freeman1930 Hocam dediğim gibi offline mod geldiği için mi yama yapılabiliyor?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Epic'te de çalışır mı hocam zamanında oradan bedavaya kaptı herkes. Bir de Marvel Avengers'a yama gelme ihtimali var mı hocam?Ofline mod ile alakaı yok dostum. Sorun hile engelleyicede ve o hala duruyor. Bir kaçtane yapılmış hile engelleyici vardı fakat onlarda sürümden dolayı uyumsuzluk yapıyordu. Bende bunlardan biririsini indirdim ve güncelledim. Bir kaç program hilesi yapıp. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Artı olarak rusların yaptırdığı yamayı indirdim ve onların yamasını trye uyarladım yoksa işim 3 katına çıkacaktı. Özetle şu anda steamde sorunsuz çalışıyor.
O oyun hiç tarzım değil benden gelmez. Epic için ne söylesem yalan olur. Ama büyük ihtimalle çalışacaktır. Çünki düzenledğim dosyada steam ile alakalı herhangi bir dosya yok.Epic'te de çalışır mı hocam zamanında oradan bedavaya kaptı herkes. Bir de Marvel Avengers'a yama gelme ihtimali var mı hocam?