09:05:00

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Merhaba bende kırılmamış lite modeli var ona yükleyebilir miyim? Game Card pc ye takılmıyor, kablo ile de bağlanamadım
Hayır, cihaz kırık değilse hiçbir şey yükleyemezsin. En ufak bir modu bile.

asecesa

Çaylak
sanırım konsolum için indirmiş olduğum en faydalı içerik bu olabilir, hatta bu galiba :D Elinize sağlık. An itibari ile kurulumu yaptım, hatasız çalışıyor

scratt22

Çaylak
ramazan bayramı sonrası biteceğini söylemiştiniz fakat bu çeviri sanırım böyle kalacak ve final versiyonu gelmeyecek. ücretle falan satılıyorsa bilgilendirin alalım.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
ramazan bayramı sonrası biteceğini söylemiştiniz fakat bu çeviri sanırım böyle kalacak ve final versiyonu gelmeyecek. ücretle falan satılıyorsa bilgilendirin alalım.
Neden böyle bir şey yapayım? Hangi yamamı sattığımı gördünüz ki? Şu anda sistemde gördüğün yama neyse herkeste o. Sadece bende yaklaşık %98 civarında. Yaptığım kısmı test edemediğim için daha yayınlamadım.

En başından herkesin ücretsiz ulaştığı bir yamaya karşı üsluplarınıza dikkat edin. Bu tavırlarınız switch yamalarından beni iyice uzaklaştırıyor.

scratt22

Çaylak
Neden böyle bir şey yapayım? Hangi yamamı sattığımı gördünüz ki? Şu anda sistemde gördüğün yama neyse herkeste o. Sadece bende yaklaşık %98 civarında. Yaptığım kısmı test edemediğim için daha yayınlamadım.

En başından herkesin ücretsiz ulaştığı bir yamaya karşı üsluplarınıza dikkat edin. Bu tavırlarınız switch yamalarından beni iyice uzaklaştırıyor.
Amacım sizi yermek veya hakaret etmek kesinlikle değildi. yalnızca bilgi almak içindi. sonuçta ortada büyük bir emek var. gerekirse ücretli de olabilir diye düşündüm. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

AliJinsan

Çaylak
selam bu oyunu çipli nintendo switch e yabancı bir siteden indirip yükledim. oyun direk türkçe arayüz ve altyazılı şekilde çalıştı. meğerse türkçeleştiren ekip buradaymış elinize emeğinize sağlık.

MaxeLL

Çaylak
Bu oyunun Türkçe yaması olduğunu yeni öğrendim öncelikle elinize sağlık. Bendeki oyunun versiyonu 1.4.0 ve yama maalesef çalışmadı. Oyunu 1.2.0 ya da 1.2.1 versiyona nasıl downgrade yapabilirim yöntemi biliyor musunuz Tinfoil üzerinden?

Oyunda belirli bir noktaya kadar ilerlemiştim. Oyunu silsem ve internetten 1.2.0 versiyonu indirip kursam acaba save' im de durur mu?

Pikachu24

Çırak
Bu oyunun Türkçe yaması olduğunu yeni öğrendim öncelikle elinize sağlık. Bendeki oyunun versiyonu 1.4.0 ve yama maalesef çalışmadı. Oyunu 1.2.0 ya da 1.2.1 versiyona nasıl downgrade yapabilirim yöntemi biliyor musunuz Tinfoil üzerinden?

Oyunda belirli bir noktaya kadar ilerlemiştim. Oyunu silsem ve internetten 1.2.0 versiyonu indirip kursam acaba save' im de durur mu?
Hocam tinfoil üzerinden downgrade şöyle yapılıyor öncelikle tinfoilde installed kısmına gel ordan oyunun üzerine gel X tuşuna bas orda bir menü açılacak o menüde sende kaç tane vardır bilmiyorum ama 1.21 sürümünde olan biri için 2 tane var bir BASE biri UPD orda UPD de sadece 0100F2C0115B6800 bu kodlu UPD olmalı diğer UPD leri sil sakın BASE'i silme eğer internetten sıfırdan kurmak istersen ise JKSV uygulamasını indir switche kimin paketini kullanıyorsun bilmiyorum ama TO sının yaptığı CFW paketinde var JKSV, sanırım homebrew app storedada var ordanda indirebilirsin eğer yoksa internetten indirip switche kuracaksın ordan oyunun save ni al sonra oyunu silip tekrar kur bak eğer oyuna girdiğinde sıfırdan başlamışsın gibi save gitmişse JKSV den aldığın save i yine JKSV üzerinden geri döndürürsün save i burda dikkat etmen gereken bence oyunu silip tekrar kurmadan önce JKSV den aldığın save i ne olur ne olmaz pc'yede bir kopyasını at garanti olsun umarım işine yarar. @MaxeLL

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri