09:05:00

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

FURRKii01

Çaylak
Final sürümünü hayırlı olsun.

1.4.2'yi deneme şansım olmadı. Hata bulursanız veya çalışmazsa bildirin.
hocam elinize sağlık ama 1.2.1 sürümünde denedim fatal eror aldım sistem sürümüm 20.1.0 atmosphere sürümüm 1.9.2 yardımcı olabilir misiniz
Birde 1.4.2 sürümü için system sürümünü 20.2.0 mı yapmak lazım

Son düzenleme:

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Tamamladığınız için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum, 1.2.0 sürümünü önermişsiniz neden acaba? 1.2.1'de baz düzeltmeler var.
Sebebi şu, çoğu mod 1.2.0 da kaldı. Hatta benim kullandığım modlar ekte. 1.2.1 de tek düzelttikleri şey item çoğaltma bugu.

Ekli dosyalar

• 0100F2C0115B6000.zip
    447 KB · Görüntüleme: 32

edstafer

Çaylak
merhaba bende zeld totk 1.4.2 i sürümü olmasına rağmen ve denilen bütün talimatları yapmama rağmen yama olmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim saolun.??????

Son düzenleme:

edstafer

Çaylak
switchten mi oynuyorsun emularda 1.4.2 çalışmıyordu en son switchte ise çalışıyor ben denedim.Doğru kurduğuna emin ol.
Tam olarak ne oluyor? Fatal error mu veriyor?
switch deyim ve fatal error diye bişey karşıma çıkmadı yaptıklarım swicht i kapatıp sd kartı çıkartıyorum ve bilgiseyara bağlıyorum sizden aldığım yamayı atmosfere atıyorum ve karşıma buna benzer dosya var diye bişey çıkıyo olan dosya ile bu dosyayı değiştir diyorum ve sd kartı tekrar swichte bağlıyorum ama yama olmuyo oyunun ayarlarına bakıyorum ve dil ingilizce olarak ayarlıyorum konumu eu yapıyorum ama olmuyor oyunun üzerine gelip baktığımda 1.4.2 sürümde olduğunu görüyorum ve ek bilgi olarak oyunu bi telegram kanalından indirdim çok uzun oldu özür dilerim ama sadece türkçe oyun oynamak istiyorum.

Pikachu24

Çırak
switch deyim ve fatal error diye bişey karşıma çıkmadı yaptıklarım swicht i kapatıp sd kartı çıkartıyorum ve bilgiseyara bağlıyorum sizden aldığım yamayı atmosfere atıyorum ve karşıma buna benzer dosya var diye bişey çıkıyo olan dosya ile bu dosyayı değiştir diyorum ve sd kartı tekrar swichte bağlıyorum ama yama olmuyo oyunun ayarlarına bakıyorum ve dil ingilizce olarak ayarlıyorum konumu eu yapıyorum ama olmuyor oyunun üzerine gelip baktığımda 1.4.2 sürümde olduğunu görüyorum ve ek bilgi olarak oyunu bi telegram kanalından indirdim çok uzun oldu özür dilerim ama sadece türkçe oyun oynamak istiyorum.
Bi şu 3 yöntemi dener misiniz önce dosyayı ayıklayın sonra içindeki 0100F2C0115B6000 no'lu yazan dosyayı kopyala diyip Atmosphere'in içine girip yapıştırın bu olmadı diyelim orda benzer dosya var diyorsa birde önceki sürümü olabilir yamanın sd kartta varsa onu silip atmanız lazım dosyayı yine mi olmadı o zaman benzer dosyayı değiştirme diyip bi dene (bu seçenek olmayabilir hatırlamıyorum) yine de olmadıysa büyük ihtimal rom'la alakalıdır o zaman tinfoil ghost eshop dan indirmenizi öneririm.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
switch deyim ve fatal error diye bişey karşıma çıkmadı yaptıklarım swicht i kapatıp sd kartı çıkartıyorum ve bilgiseyara bağlıyUyarorum sizden aldığım yamayı atmosfere atıyorum ve karşıma buna benzer dosya var diye bişey çıkıyo olan dosya ile bu dosyayı değiştir diyorum ve sd kartı tekrar swichte bağlıyorum ama yama olmuyo oyunun ayarlarına bakıyorum ve dil ingilizce olarak ayarlıyorum konumu eu yapıyorum ama olmuyor oyunun üzerine gelip baktığımda 1.4.2 sürümde olduğunu görüyorum ve ek bilgi olarak oyunu bi telegram kanalından indirdim çok uzun oldu özür dilerim ama sadece türkçe oyun oynamak istiyorum.
Önce diğer pikaçunun adımlarını izle sonra şu adımları izle.
USA bölgesine al, eğer olmaz ise oyunu sil ardından nxbrew'den indir.

bhasenes

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri