09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

alfaewqfrqdd

Çaylak
selam iyi çalışmalar acaba sizce ne kadar bir sürede çıkar bu yama darlamak gibi olmasın sadece bekliyoruz switch de güzel akar bu oyun

dionovap

Çaylak
reiz finaller bitti yamaya odaklanır mısın yoksa yine yavaş yavaş mı yapmaya devam ediceksin
(umarım sınavların iyi geçmiştir)

rivian37

Çaylak
Yeniden yapım versiyonu acaba P3R gibi Türkçe dil desteğiyle gelir mi?

Pikachu24

Çırak
türkçe olacağı kesinleşti. sega eu bir çeviri firması ile anlaşmış.metaphor niye türkçe olmadı anlamadım ama sega galiba tüm atlus oyunlarına türkçe getirecek gibi(keşke yakuzalarada getirse)
İşte bu yüzden baya bir yorum atmak lazım Türkçe olan oyunlara teşekkür yorumumuzu iletmeliyiz bence Türkçe olmayanlara da Türkçe isteğimizi yorumlarda iletmeliyiz yorumlar bunun için var gibi bir şey zaten metaphor'un gelmeme sebebi olarak çoğu kişi gibi bende az Türkçe yoruma bağlıyorum persona 3 reloadın Türkçe yorum oranı yüzde 15-20 aralarındaydı bu yüzden sanırım persona 4 revival de Türkçe geliyor ama metaphorun yüzde 5lerde sanırım o yüzden yeni metaphor gelirse şansımız az yakuza serisine de türkçe yorum lazım çok var mıdır bilmiyorum da.

thegariban38

Çaylak
Arkadaşlar, hayırlı olsun! Resmi olarak Persona 4 Revival Türkçe geliyor. Xbox sayfasından bakabilirsiniz.

1752104491334.png

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri