ericderose17
Çırak
aceleye gerek yok kral kolay gelsin bekliyoz <3
pek emin değilim ama sanırım %50 fazlası bitdiğini tahmin ediyorumÇeviri durumunu bilen biri varmı söylerseniz sevinirim
Diğer sitede mayıs ayında %70'inin bittiğini söylemişlerdi şimdiye kadar 90-95 olmuştur heraldepek emin değilim ama sanırım %50 fazlası bitdiğini tahmin ediyorum
Hocam yamayı test edicek biri lazımsa yardımcı olabilirim switch gelicek mi bide ben switch te oynuyorum ama yanayı test etmek için pc dede girebilirim yardıma ihtiyacınız olursa yazarsınızKısmetse önümüzdeki ay teste geçeceğim. Dümdüz oyunu baştan sona oynayıp crash, eksik çeviri kontrol edip diğer platformlara da portlayıp çıkarırım diye düşünüyorum haberiniz olsun.
hocam size güvenerek oyunu geçen hafta 10 dolara aldım sabırla bekliyorum türkçe yamayıKısmetse önümüzdeki ay teste geçeceğim. Dümdüz oyunu baştan sona oynayıp crash, eksik çeviri kontrol edip diğer platformlara da portlayıp çıkarırım diye düşünüyorum haberiniz olsun.
bende aynisini yaptim 4 doner parasihocam size güvenerek oyunu geçen hafta 10 dolara aldım sabırla bekliyorum türkçe yamayı
hocam elinize sağlık steam deck için de yamayı portlar mısınızKısmetse önümüzdeki ay teste geçeceğim. Dümdüz oyunu baştan sona oynayıp crash, eksik çeviri kontrol edip diğer platformlara da portlayıp çıkarırım diye düşünüyorum haberiniz olsun.