09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

erayist

Çaylak
Reloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.

Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.

oncelikle elinize saglik ve tebrikler , tam yamayı da bekliyoruz ama bugun kurup denemek istedim de bahsettiğiniz launcher yoktu veya ben mi gozden kacirdim yardimci olabilir misiniz

not: reloaded 2 yi githubdan cozdum , yamanın içinde olur sanmistim iyi gunler

Bekleriz hocam sıkıntı yok ta, bu 32 bit denilen korsan sürüm için uyumlulukta yapabileceğimiz bir extra adım vesaire bir yol var mıdır. Yoksa desteklemediği için denemekten vazgeçmeli miyiz. İleriye dönük bir uyumluluk planınız var mıdır. Çalışmanız için teşekkür ederim

mstersnd

Çaylak
Bekleriz hocam sıkıntı yok ta, bu 32 bit denilen korsan sürüm için uyumlulukta yapabileceğimiz bir extra adım vesaire bir yol var mıdır. Yoksa desteklemediği için denemekten vazgeçmeli miyiz. İleriye dönük bir uyumluluk planınız var mıdır. Çalışmanız için teşekkür ederim
abi sizde oyunu aliverin ya
her indirim haftasinda indirime giriyor oyun zaten imkaniniz varsa parasini hak eden bir oyunsa mumkun oldugunca crack oyun almamaya calisin

Serzan

Çaylak
Reloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.

Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.

switche çıkaracak mısınız hocam

Severuss

Çaylak
Oyun Gamepass'te var. Bütçeniz yeterliyse 350 lira civarına yine Xbox'tan alabilirsiniz. 350 liraya dışarıda yemek bile yiyemiyoruz artık çok pahalı bir fiyat değil. Hele Persona 4 için göz kapalı verilecek bir ücret.

Korsan sürümdeki dosyalar nedir nasıldır şu an hiç bilmiyorum. Yapılabilir bir şeyse bakarım da en kötü ihtimalle emülatörden oynarsın.

Key sitelerinde persona 4 daha uyguna satılıyor bu arada. Hem de steam key veriyorlar.

Korsan sürümdeki dosyalar nedir nasıldır şu an hiç bilmiyorum. Yapılabilir bir şeyse bakarım da en kötü ihtimalle emülatörden oynarsın.

Key sitelerinde persona 4 daha uyguna satılıyor bu arada. Hem de steam key veriyorlar.
Teşekkürler hocam cevabınız için, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. İyi günler.
Aslında bu seriye ilk defa göz atacak biriyim önce bir deneyeyim diyordum.

Severuss

Çaylak
Ben bu yama atma işini beceremedim yamayı uygulama mod olarak görmüyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ?
Bak önce Reloaded 2'yi resmi sitesinden kuracaksın. Daha sonra masaüstüne Reloaded 2 diye bir klasör gelecek. Klasörü açıp "Mods" klasörüne yamayı atacaksın. Sonra Reloaded 2 uygulamasını açıp, Reloaded 2'ye en alttaki "+" kısmından oyunu ekleyeceksin. Reloaded 2 menüsünde oyunun simgesi görünecek. Simgeye bir kere tıkladığında sağda bir menü açılıyor. Orada "p4gpcturkceyama..." diye başlayan yere tik atıp oyunu başlatacaksın. Gerekli şeyleri uygulama kendisi yapıyor zaten.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri