15 güne cıkınca gelen pismanlık hissi30-40 saatlik içerik kaldıysa ve muhtemelen tüm diyalogları inceliyorsan bu 100 saate kadar uzar.3 ayda bitmesi lazım
Bu açıklamanız için çok teşekkürler Pikachu bey, sağlıcakla kalın.Şimdi gelelim yamaya, herhalde normal oynayışla 7 ila 10 günde bitecek bir bölüm kaldı. Ancak test yaptığım için tahminimce 25-30 günde biter gibi geliyor. Ama bakın yine söylüyorum, TARİH VERMİYORUM. Çünkü işlerimden dolayı aksaya bilir. Bu zamana kadar sabırla beklediniz. Az daha sabredin.
ins valla onceki hafta aldim oyunu ama dayanamadim genede oynamaya basladim yama gelince 2.oyuna baslicam bi 500 600 saat yaparim oyunu tahminenHelal olsun yama çıkınca segaya atlusa mail atalım oyuna eklesinler konsolcular da yararlansın belki Enes beye de bir miktar para verirler
ben gerci persona 3 reloadi 435 saat oynadim bunu 1000 rahat yaparimins valla onceki hafta aldim oyunu ama dayanamadim genede oynamaya basladim yama gelince 2.oyuna baslicam bi 500 600 saat yaparim oyunu tahminen
vermezler de eklemeleri olası. hayran çevirisi olarak eklenebiliyor bazı oyunlar bunu yapıyor. subnautica miside vs.Helal olsun yama çıkınca segaya atlusa mail atalım oyuna eklesinler konsolcular da yararlansın belki Enes beye de bir miktar para verirler
bunların tamamı doku
Para gibi bir derdim yok çok şükür, ekleseler beni fazlasıyla memnun ederler.vermezler de eklemeleri olası. hayran çevirisi olarak eklenebiliyor bazı oyunlar bunu yapıyor. subnautica miside vs.
Bu arada kritik öneme sahip olanları çeviriyorum/yapıyorum. Ama böyle herkesin anlayacağı kısımlar sonraya...vermezler de eklemeleri olası. hayran çevirisi olarak eklenebiliyor bazı oyunlar bunu yapıyor. subnautica miside vs.